אגס הסתיו גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגס הסתיו גאלט. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 404 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, אגוז מוסקט טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגס הסתיו גאלט, אגס הסתיו גאלט, ו שמיר עוף סיר פשטידה גאלט: עוגה לנפילה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין גאלט, קו מחבת רול ג ' לי עם נייר, רדיד מעיל עם תרסיס בישול.
מגלגלים בצק למעגל 11 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה.
מפזרים קרום עם גבינה, משאיר גבול 1 אינץ'.
מערבבים אגסים, מיץ ואגוז מוסקט בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מוסיפים סוכר חום וקמח; לזרוק בעדינות. מסדרים פירות על הבצק עוזב גבול 2 אינץ'. (אגסים יהיו נערמו גבוהים על בצק.) מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית אגסים).
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות (מילוי עשוי לדלוף מעט במהלך הבישול). גאלט מגניבה על מתלה תיל.
כדי להכין קרמל, לחמם סוכר מגורען בסיר כבד קטן על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה (כ 4 דקות). לבשל 1 דקה או עד הזהב.