אגס ואבזם דובדבן
אגס ואבזם דובדבן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 1108 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מילוי עוגת דובדבנים, תערובת עוגה, מייפל וסוכר חום שיבולת שועל מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אגס ואבזם דובדבן, אבזם דובדבן, ו אוכמניות ואבזם דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס סיר איטי 5 ליטר עם תרסיס בישול בטעם חמאה ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב מילוי עוגה, אגסים, תמצית שקדים.
יוצקים לתוך סיר איטי מוכן.
מפזרים תערובת עוגה על תערובת פירות. נקודה עם חמאה. בקערה קטנה, לשלב מנות שיבולת שועל ושקדים.
מניחים 8 מגבות נייר מעל קערת סיר איטית ומאובטחים עם מכסה. (זה עוזר ללכוד קיטור.) לבשל על הגדרה נמוכה במשך 4 עד 6 שעות. אין להרים את המכסה כדי לבדוק את העוגה במשך 3 השעות הראשונות.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף.