אגס וג'ינג'ר שמנת טארט
טארט אגס וג'ינג'ר שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בר אפיית שוקולד, חמאה, חצאי אגס במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ג'ינג'ר אגס פאף-מאפה טארט, טארט אגס ושקדים קרם, ו עוגת אגס עם קרם שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, חלב חום gingerroot מגורד על אש נמוכה על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד אבל לא רותח.
בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה וסוכר במהירות בינונית 4 עד 6 דקות או עד צהוב חיוור. מקציפים את הקמח. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם עד מעורבב היטב.
להחזיר תערובת לסיר; לבשל מעל חום בינוני-נמוך על 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד ומתחיל לרתוח. להרתיח 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
יוצקים לתוך קערה בינונית; מניחים לעטוף פלסטיק על פני השטח של קרם מאפה. להכניס למקרר עד מקורר לחלוטין, על 1 שעה.
בינתיים, מחממים תנור ל 232°. הכן את קרום העוגה לפי הוראות על החבילה עבור קליפה אפויה בקרום אחד באמצעות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת או 9 אינץ עוגה. לקצץ קצוות במידת צורך.
אופים 9 עד 11 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות.
למלא פגז אפוי עם קרם מאפה.
חותכים חצאי אגס לפרוסות דקות; לסדר על גבי טארט.
בקערה קטנה למיקרוגל, בר אפיית מיקרוגל וקיצור על 45 עד 60 שניות גבוהות, ערבוב פעם באמצע דרך מיקרוגל, עד נמס. במידת הצורך, להמשיך מיקרוגל על גבוה במרווחים של 15 שניות, ערבוב עד חלקה.
טפטוף על טארט. לאחסן במקרר.