אגס ועוגת חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ועוגת חמוציות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אגסים, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת בורבון אגס, טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות, ו פאי חמוציות אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי כפי שהורה על תיבת באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. זין קרום בנדיבות עם מזלג.
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. Cool 5 דקות.
שכבות של פרוסות אגס ואוכמניות בקרום אפוי.
בקערה בינונית, עם מקציף חוט, לנצח סוכר, אגוז מוסקט, שמנת חמוצה וביצים עד חלקה מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה על פירות.
אופים 15 דקות. כיסוי קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 40 עד 45 דקות יותר או עד פודינג מוגדר רק אגסים הם מזלג מכרז. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר קטן, לערבב קורנפלור עם 1 כף של ליקר ביצים עד התערובת חלקה. עם מקציף חוט, להכות את ליקר הביצים הנותרים; לבשל על אש בינונית 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל לרתוח.
מגישים רוטב חם על עוגה. חנות פאי ורוטב במקרר.