תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגס ועוגת חמוציות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אגסים, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת בורבון אגס, טארט חמוציות-אגס עם גלידת חמוציות, ו פאי חמוציות אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
פגז אפוי כפי שהורה על תיבת באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. זין קרום בנדיבות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
אופים 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. Cool 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שכבות של פרוסות אגס ואוכמניות בקרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
5
בקערה בינונית, עם מקציף חוט, לנצח סוכר, אגוז מוסקט, שמנת חמוצה וביצים עד חלקה מעורבב היטב.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים באופן שווה על פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
7
אופים 15 דקות. כיסוי קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים 40 עד 45 דקות יותר או עד פודינג מוגדר רק אגסים הם מזלג מכרז. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בסיר קטן, לערבב קורנפלור עם 1 כף של ליקר ביצים עד התערובת חלקה. עם מקציף חוט, להכות את ליקר הביצים הנותרים; לבשל על אש בינונית 6 עד 8 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה