אגס ועוגת פקאן הפוכה
אגס ועוגת פקאן הפוך דורש בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 615 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בורבון, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת אגס פקאן הפוכה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 9-in. מחבת עוגה ולסדר פרוסות אגס בתבנית על החלק התחתון של מחבת. תניח בצד.
להביא 1 כוס סוכר מגורען ו 1/2 כוס מים לרתיחה ב 10-in. מחבת (לא מקל) מעל חום בינוני-גבוה. חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה קבועה ומבשל, ללא הפרעה, עד התערובת מתחילה חום (מחבת מערבולת כדי לעזור תערובת חום באופן שווה). כאשר התערובת הופכת צבע ענבר בינוני, להוסיף 1/2 פקאן כוס לבשל עד ריחני אבל לא בוער, על 30 שניות.
הסר מהחום ומערבבים לאט בורבון ו 1/2 כפית. מלח.
יוצקים אגסים במחבת עם חמאה.
שים 3/4 כוס חמאה, הסוכר החום, ונותר 1/4 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה. לנצח עד חלקה קצת רך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, הנותרים 1/2 כפית. מלח.
מוסיפים חצי מהקמח ומכים עד לשלב. ואז הכה במחצית היוגורט. חזור עם הנותרים קמח ויוגורט. מערבבים הנותרים 1/2 גביע פקאן לתוך הבלילה (זה יהיה עבה).
זרוק כפיות של הבלילה מעל אגסים ורוטב ולהתפשט באופן שווה.
אופים עוגה עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
בואו להתקרר על מדף 15 דקות. תריץ סכין בין עוגה לצדדים ותהפוך עוגה לצלחת או תגיש מגש.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.