קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

אגס ועוגת קפה תפוחים עם ציפוי אגוז

אגס ועוגת קפה תפוחים עם ציפוי אגוז
עוגת אגס ותפוח עם ציפוי אגוז עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לך סודה לשתיה, חלב קוקוס, שמן קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז, אגס ספייס עוגת Bundt עם ציפוי פרלין אגוז, ו עוגת קפה אגס עם ציפוי ג'ינג'ר פקאן קראנץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לעטוף את החלק התחתון של מחבת springform בנייר אלומיניום ולשמן מחבת שלמה עם שמן קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים אגוזי מלך, 3 כפות דבש, וקינמון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים 2 כפות קמח קוקוס בקערה; לחתוך 1/4 כוס חמאה קרה ללא מלח לתוך קמח עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים תערובת אגוז לתוך תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קמח קוקוסקמח קוקוס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים אגסים, תפוחים, ומיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת ללא מלח, 1/4 כוס דבש, וביצים יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא קמח קוקוס, חלב קוקוס, אבקת arrowroot, תמצית וניל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח ים לתערובת ביצה עד לבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קמח קוקוסקמח קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים 1/2 הבלילה למחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
8
מורחים אגסים ותפוחים בשכבה על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
יוצקים הנותרים 1/2 הבלילה על תפוחים ואגסים; העליון עם תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני הפעלת סכין חמאה סביב קצה העוגה התרופפות springform. מגניב במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®