אגס ועוגת קפה תפוחים עם ציפוי אגוז
עוגת אגס ותפוח עם ציפוי אגוז עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לך סודה לשתיה, חלב קוקוס, שמן קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז, אגס ספייס עוגת Bundt עם ציפוי פרלין אגוז, ו עוגת קפה אגס עם ציפוי ג'ינג'ר פקאן קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לעטוף את החלק התחתון של מחבת springform בנייר אלומיניום ולשמן מחבת שלמה עם שמן קוקוס.
מערבבים אגוזי מלך, 3 כפות דבש, וקינמון יחד בקערה.
יוצקים 2 כפות קמח קוקוס בקערה; לחתוך 1/4 כוס חמאה קרה ללא מלח לתוך קמח עד תערובת דומה פירורים גסים. מערבבים תערובת אגוז לתוך תערובת חמאה.
מערבבים אגסים, תפוחים, ומיץ לימון יחד בקערה.
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת ללא מלח, 1/4 כוס דבש, וביצים יחד בקערה.
לטאטא קמח קוקוס, חלב קוקוס, אבקת arrowroot, תמצית וניל, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח ים לתערובת ביצה עד לבלילה חלקה.
יוצקים 1/2 הבלילה למחבת springform.
מורחים אגסים ותפוחים בשכבה על הבלילה.
יוצקים הנותרים 1/2 הבלילה על תפוחים ואגסים; העליון עם תערובת אגוז.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני הפעלת סכין חמאה סביב קצה העוגה התרופפות springform. מגניב במשך 1 שעה.