אגס-חמוציות פשטידות יד
צריך קינוח נטול לקטוז? פאי אגס-חמוציות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 281 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך אגסים של בוסק, גלידת ונילן, מאפה שמנמן בחמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו אגס-חמוציות פשטידות יד, מרציפן אגס פשטידות יד, ו פשטידות יד אגס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את אגסים חתוכים עם 1/3 כוס הסוכר, 1 כף הקמח והאוכמניות, שיני קרקע, קינמון ומלח.
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לכיכר 14 1/2 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את המאפה לתוך 8 ריבועים. כפית מילוי האגס על פינה של כל ריבוע, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק על המילוי כדי להפוך משולש בחוזקה לחץ על הקצוות כדי לאטום. מקמט את הקצוות במזלג. לדקור את החלק העליון של כל משולש פעם אחת עם המזלג כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך האפייה.
מעבירים את פשטידות היד לתבנית אפייה ומקררים למשך 30 דקות לפחות, עד שמצוננים.
מברשת את פשטידות יד צונן עם ביצה מוכה ומפזרים אותם עם 1 1/2 כפות הנותרים של סוכר.
אופים את העוגות במשך כ -30 דקות, עד שהם זהובים חום.
תן לפשטידות היד להתקרר לפחות 5 דקות.
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.