אגס-חמוציות פשטידות יד
פאי אגס-חמוציות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 490 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אגסים bosc, קינמון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו אגס-חמוציות פשטידות יד, פשטידות יד תפוחים ואגסים, ו פאי אגסים ואגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את אגסים חתוכים עם 1/3 כוס הסוכר, 1 כף הקמח והאוכמניות, שיני קרקע, קינמון ומלח.
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לכיכר 14 1/2 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את המאפה לתוך 8 ריבועים. כפית מילוי האגס על פינה של כל ריבוע, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מקפלים את הבצק על המילוי כדי להפוך משולש בחוזקה לחץ על הקצוות כדי לאטום. מקמט את הקצוות במזלג. לדקור את החלק העליון של כל משולש פעם אחת עם המזלג כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך האפייה.
מעבירים את פשטידות היד לתבנית אפייה ומקררים למשך 30 דקות לפחות, עד שמצוננים.
מברשת את פשטידות יד צונן עם ביצה מוכה ומפזרים אותם עם 1 1/2 כפות הנותרים של סוכר.
אופים את העוגות במשך כ -30 דקות, עד שהם זהובים חום.
תן לפשטידות היד להתקרר לפחות 5 דקות.
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.