אגס משמר עוגה
עוגת שמורת אגס עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 517 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי פקאן, אגוז מוסקט טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אגס משמר עוגה, שימורי ג'ינג'ר-אגס, ו שימורי אגס וג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות. לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח, קינמון, allspice ואגוז מוסקט; להפריש. לזרוק פקאן בקמח 1/2 כוס; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר עד אור ורך. לנצח את החלמונים אחד בכל פעם. ממיסים סודה לשתייה בחמאה. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים בתערובת פקאן ואת אגס משמר.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
הפוך ציפוי: בסיר גדול, לשלב 3 כוסות סוכר וחלב. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הוא מומס.
מניחים 1 1/2 כוס סוכר במחבת ברזל יצוק, לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתמוסס והופך סירופ זהב.
הסר מהחום ומערבבים בזהירות חמאה. בהדרגה לשפוך תערובת סירופ לתוך תערובת חלב בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לשלב כדור רך (240 מעלות F/ 115 מעלות c).
הסר מהחום והכה במהירות בינונית של תערובת חשמלית במשך כ 5 דקות או עד עבה מספיק כדי להפיץ.
מורחים מיד על עוגה מקוררת.