קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות25
ציון בריאות39
מגזין

אגס, פטרניפ ופורמה ד'אמברט טרטינס

אגס, פטרניפ ופורמה ד'אמברט טרטינס
אגס, גזר לבן ופורם ד ' אמברט טארטינס עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 37 קלוריות. אם יש לכם גזר לבן, אגס בוסק, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: אגס, גזר לבן & Fourme D ' Ambert Tartines, מרק דלעת עם Fourme d ' ambert, ו Fourme d ' ambert Parfait On Sauternes Jelly.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
על תבנית אפייה, לזרוק את גזר לבן מגולח עם שמן זית כתית במיוחד ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים במשך כ -20 דקות, משליכים פעם אחת, עד שהגזר הלבן רך ומתחיל לפריך סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
תנו לגזר הלבן להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
4
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות לחם שאור על תבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחם שאורלחם שאור
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מורחים כמויות שוות של frache crme על כל פרוסת לחם, ולאחר מכן העליון עם פרוסות אגס, גזר לבן קלוי וגבינה. מתבלים את הטרטינים במלח ופלפל. לטגן את הטארטינים 8 סנטימטרים מהחום במשך כ 3 דקות, עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מגישים חם tartines.