אגס, פרושוטו, וסלט אגוזים עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, פרושוטו וסלט אגוזים עם ויניגרט בלסמי, ו סלט תרד עם פטריות, פרושוטו וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חלקו את החסה באופן שווה בין 4 צלחות בודדות; למעלה באופן שווה עם פרושוטו, פרוסות אגס, וצנוברים.