אגס Chutney ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה היא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, משמשים, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט אגסים בגריל עם גבינה כחולה ופקאנים, ברוסקטה תות עם בייקון, אגוזי פקאן מסוכרים וגבינת עיזים עם טפטוף בלסמי, ו רומיין עם תפוח, פקאן וגבינה כחולה.
הוראות
1
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
להוסיף שאלוט, ו מוקפץ במשך 2 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
4
מוסיפים אגס הבא 6 מרכיבים (דרך קינמון); להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל 20 דקות או עד אגס הוא רך תערובת עבה. מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חצאי אגסים בסירופ
5
כפית על 1 1/2 כפות chutney על כל פרוסת בגט; העליון כל אחד עם 1/2 כפית פקאן ו 1/2 כפית גבינה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.