אגס קרמל פאי פרלין תפוחים
אגס קרמל תפוח פרלין פאי צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, אגסים, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: פאי פרלינים תפוחים, פאי פרלין אגס תפוחים, ו סנדלר אגס קרמל.
הוראות
תנור חום ל 191°. להכין קרום עוגה כפי שהורה על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, 1/4 כוס קמח, אגוז מוסקט, קינמון ומלח.
להוסיף אגסים, תפוחים ומיץ לימון; לזרוק מעיל.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מצופה קרום. למעלה עם 2 כפות חמאה.
בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל, סוכר חום וקמח 1 כף.
חותכים בחמאה 1/4 כוס עד התערובת מתפוררת.
ב 1-סיר ליטר, להמס קרמל עם חלב על אש נמוכה עד חלקה; להוסיף את הפקאן.
טפטוף מעל תערובת פרלין. למעלה עם קרום שני וחליל; לחתוך חריצים בכמה מקומות. אם אתה רוצה, מברשת למעלה עם חלב ומפזרים סוכר מגורען. מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
אופים 45 עד 55 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 4 שעות.