אגס קרמל תפוח פרלין פאי צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, אגסים, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: פאי פרלינים תפוחים, פאי פרלין אגס תפוחים, ו סנדלר אגס קרמל.
הוראות
1
תנור חום ל 191°. להכין קרום עוגה כפי שהורה על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ב 1-סיר ליטר, להמס קרמל עם חלב על אש נמוכה עד חלקה; להוסיף את הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
טפטוף מעל תערובת פרלין. למעלה עם קרום שני וחליל; לחתוך חריצים בכמה מקומות. אם אתה רוצה, מברשת למעלה עם חלב ומפזרים סוכר מגורען. מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים 45 עד 55 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 4 שעות.