אגסים אסיאתיים עם תפוזון בטעם וניל
אגסים אסיאתיים עם תפוזון בטעם וניל ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 223 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו תפוזונים, מיץ ליים, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסים אסיאתיים שלוקים בדבש, אגסים עלומים וגלידת ונילן, ו אגסים עלומים ביין אדום עם רוטב וניל (מתכונים דומים).
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך מים עם מיץ ליים בסיר כבד קטן, ולאחר מכן להוסיף תרמיל, סוכר, קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז מבשלים 3 דקות.
מוסיפים קומקווט ומבשלים, מכוסים, עד שהם מתחילים להתרכך, 3 עד 4 דקות.
שים אגסים בקערה חסינת חום.
יוצקים קומקווט וסירופ על אגסים וזורקים בעדינות ואז מגניבים.
פירות צוננים, מכוסים, לפחות 2 שעות.
פירות יכול להיות מקורר עד 1 יום.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.