אגסים אפויים בדבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים אפויים דבש. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכי לחנות ותקני עוגת תפוחים, קרקרים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. מתכונים דומים: אגסים אפויים עם דבש, חמוציות ופקאנים, פרושוטו פריך אפוי ביסים ברי עם אגסים דבש + אגוזי מלך, ו אגסים צלויים בדבש.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מערבבים מיץ לימון עם דבש ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה עד מעורבב. בקערה נפרדת, מערבבים פירורי קרקר גראהם עם סוכר ותבלינים של פאי תפוחים, ואז מוסיפים חמאה מומסת.
אגסים שכבה בתבנית אפייה 11 על 7 אינץ ומפזרים חצי תערובת פירור.
יוצקים תערובת דבש על אגסים ומפזרים תערובת פירורים נותרת.
אופים כ 25 דקות, עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם סכין, ציפוי הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים.
מגישים חם עם גלידה או קצפת, או לתת מגניב, לכסות ומקרר לשרת קר.