אגסים מבושלים לאט עם ג'ינג'ר
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים דרומיים לקופסת המתכונים שלכם, אגסים עם ג'ינג'ר בבישול איטי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -2 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך הכל 360 קלוריות . תמורת 1.44 דולר למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא עובד היטב כתוספת. מתכון זה מ-Taste of Home דורש סוכר חום, פקאנים, חמאה וג'ינג'ר גבישי. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -4 שעות ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . רוסטביף עם ג'ינג'ר , רסק תפוחים בבישול איטי , וקורנביף וכרוב בבישול איטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את הג'ינג'ר, הסוכר החום, הפקאנים וקליפת הלימון. בעזרת מקלפת מלון או כף ארוכה, הוציאו את ליבת האגסים עד לעומק של 6 מ"מ מתחתיתם. בעזרת כף, יוצקים את תערובת הג'ינג'ר במרכז כל אחד מהם.
הניחו את האגסים זקופים בסיר בישול איטי של 5 ליטר. כסו כל אחד בחמאה. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 4-5 שעות או עד שהם רכים.
מגישים עם גלידה ותוספת קרמל אם רוצים.