אגסים מכוסים בשוקולד
אגסים מכוסים שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אגסים, שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 28%. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש, עוגת שוקולד עם רוטב קרמל דבש שוקולד מצופה C, ו עוגיות שוקולד בייקון מצופות שוקולד נשיקה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים יחד את המים והסוכר. מביאים לרתיחה.
הוסף את האגסים, ומבשל במשך כ 5 דקות.
הסר אגסים ולהגדיר אותם על צלחת.
בקערת מתכת מעל מים רותחים, או במיקרוגל, להמיס שוקולד, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
הסר מהחום. כפית שוקולד מעל אגסים למעייל.
הסר אגסים לצלחת נקייה, וצינה עד ההגשה.