אגסים ממולאים בחמאת שקדים
שקדים חמאה ממולא אגסים דורש על 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לכם יין לבן, מיץ אגסים, אגסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אגסים ממולאים בשקדים, שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, ו תמרים ממולאים בחמאת שקדים.
הוראות
שלב שקדים ומלח במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד שקצוץ דק שקדים.
מוסיפים שמן; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
בסיר גדול שלבו מיץ אגסים, 1 כוס יין, סוכר חום ושעועית וניל. מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש; הסר שעועית וניל. בעזרת סכין חדה מגרדים שעועית להסרת הזרעים; מערבבים לרוטב. מחק שעועית. מחזירים לרתיחה; מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 50-55 דקות או עד שהתערובת מצפה את גב כף המתכת.
בינתיים, מחממים תנור ל 400 אום. פורסים 1 פנימה. את החלק העליון של כל אגס ולהניח בצד. אגסי ליבה, משאירים תחתיות שלמות. ממלאים בתערובת שקדים שמורה.
מניחים אגסים בתבנית צלייה רדודה; החלף צמרות.
אופים, לא מכוסים, 30-35 דקות או עד שהאגסים רכים, מתבשלים מדי פעם.