אגסים מתובלים ג'ינג'ר
אם יש לכם זנגביל חתיכת ס " מ, חומץ יין, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אגסים מתובלים, אגסים מתובלים, ו אגסים מתובלים.
הוראות
שים את הסוכר, חומץ, גרידת תפוזים ומיץ, זנגביל, עלי דפנה ופלפל במחבת גדולה. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב כל הזמן לפזר את הסוכר, ואז להרתיח במשך 5 דקות.
בינתיים, לקלף, הליבה וחצי או רבע אגסים, בהתאם לגודל.
מוסיפים את האגסים למחבת ומוציאים בעדינות במשך 10-15 דקות עד שהם פשוט מכרז.
הסר עם כפית מחוררת לארוז לתוך קנקני קילנר מעוקרים חמים עם חותמות גומי (ראה עצה למטה).
מרתיחים את תערובת החומץ קשה להפחית בשליש, ואז לשפוך על האגסים, כולל התבלינים. האגסים צריכים להיות מכוסים לחלוטין עם הנוזל. התאם את חותם הגומי והדק את הצנצנת בחוזקה. שמור כל שאריות סירופ לציפוי עד צנצנות מאוחר יותר, כמו אגסים יספגו את הסירופ לאורך זמן. חנות עד 2 חודשים.