אגסים עלומים ביין אדום מתובל
המתכון עלום אגסים ביין אדום מתובל יכול להתבצע בסביבות 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרמיל וניל, מקל קינמון, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 163 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: יין אדום אגסים עלומים, יין אדום אגסים עלומים, ו יין אדום רוזמרין אגסים עלומים.
הוראות
חותכים את התא וניל לאורכו, לגרד את הזרעים השחורים ולשים בסיר גדול עם היין, סוכר, קינמון וקורנית.
חותכים כל פיסת תרמיל לשלוש רצועות דקות ארוכות, להוסיף למחבת, ולאחר מכן נמוך באגסים.
לחלוט את האגסים, מכוסה, במשך 20-30 דקות, לוודא שהם מכוסים ביין. זמן הבישול יהיה מאוד תלוי בשלות של האגסים שלך הם צריכים להיות עדינים כל הדרך כאשר פירסינג עם מקל קוקטייל. אתה יכול לעשות את זה עד 2 ימים קדימה ולהירגע.
קח את האגסים מהמחבת, ואז להרתיח את הנוזל כדי להפחית אותו בחצי, כך הסירופ שלה.
מגישים כל אגס עם סירופ מקורר, רצועת וניל, חתיכת קינמון ו sprig טימין קטן.