קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

אגסים עלומים ביין אדום מתובל

אגסים עלומים ביין אדום מתובל
המתכון עלום אגסים ביין אדום מתובל יכול להתבצע בסביבות 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרמיל וניל, מקל קינמון, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 163 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: יין אדום אגסים עלומים, יין אדום אגסים עלומים, ו יין אדום רוזמרין אגסים עלומים.

הוראות

1
חותכים את התא וניל לאורכו, לגרד את הזרעים השחורים ולשים בסיר גדול עם היין, סוכר, קינמון וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
נייר אורזנייר אורז
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
חותכים כל פיסת תרמיל לשלוש רצועות דקות ארוכות, להוסיף למחבת, ולאחר מכן נמוך באגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לחלוט את האגסים, מכוסה, במשך 20-30 דקות, לוודא שהם מכוסים ביין. זמן הבישול יהיה מאוד תלוי בשלות של האגסים שלך הם צריכים להיות עדינים כל הדרך כאשר פירסינג עם מקל קוקטייל. אתה יכול לעשות את זה עד 2 ימים קדימה ולהירגע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל
4
קח את האגסים מהמחבת, ואז להרתיח את הנוזל כדי להפחית אותו בחצי, כך הסירופ שלה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים כל אגס עם סירופ מקורר, רצועת וניל, חתיכת קינמון ו sprig טימין קטן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ