אגסים עלומים וגלידת וניל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן {Aka Poires Belle-Hélène}, אגסים אסיאתיים עם תפוזון בטעם וניל, ו אגסים עלומים בטעם וניל עם רוטב משמש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה.
מוסיפים חצאי אגס; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 8 דקות או עד למכרז.
הסר את חצאי האגס עם כפית מחוררת; להשליך נוזל.
מניחים אגסים בצלחת רדודה גדולה; כיסוי וצינה.
מגישים את חצאי האגסים עם גלידה.