קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

אגסים עלומים וגלידת וניל

אגסים עלומים וגלידת וניל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגסים עלומים עם רוטב שוקולד וגלידת ונילן {Aka Poires Belle-Hélène}, אגסים אסיאתיים עם תפוזון בטעם וניל, ו אגסים עלומים בטעם וניל עם רוטב משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים חצאי אגס; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 8 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
הסר את חצאי האגס עם כפית מחוררת; להשליך נוזל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מניחים אגסים בצלחת רדודה גדולה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מגישים את חצאי האגסים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מפזרים קינמון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז