אגסים עלומים עם קצפת כתומה-ג'ינג'ר מסקרפונה
אגסים של רימונים עם קצפת כתומה-ג'ינג'ר Mascarpone הוא קצפת ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לך תפוזים, גבינת מסקרפונה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו ג'ינג'ר ויין אגסים עלומים עם קצפת דלעת, סיידר אגסים עלומים עם קצפת קינמון, ו חי עלומות אגסים עם קצפת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
Place quartered pears in 2-quart saucepan.
מוסיפים מיץ רימונים וסוכר מגורען (אם האגסים אינם שקועים לחלוטין, מוסיפים עוד מיץ וסוכר).
חום לרתיחה. מכסים עם מכסה מעט פתוח. להפחית את החום; להרתיח 20 דקות או עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
בינתיים, גרגר לקלף מתפוזים; להפריש. בקערה גדולה, מניחים גבינת מסקרפונה.
חותכים תפוזים לשניים; לסחוט מיץ על מסקרפונה בקערה. באמצעות מערבל יד חשמלי במהירות נמוכה, לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים קליפת תפוז מגוררת, קצפת, אבקת סוכר ו gingerroot; לנצח על מהירות נמוכה עד בשילוב. הגדל את המהירות למדיום; הכה עד שפסגות רכות מתחילות להיווצר.
על כל צלחת קינוח, במקום 2 אגס חם רבעים. כפית קצפת מעל.