קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

אגסים עלומים עם רסק חבושים בגלימות פרמזן

אגסים עלומים עם רסק חבושים בגלימות פרמזן
אגסים עלומים עם רסק חבושים בגלימות פרמזן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, יין, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: Membrillo (הדבק חבושים), עוגת תפוחים קינמון עם זרעי דלעת ורסק חבושים, ו חבושים עלומים.

הוראות

1
לקלף אגסים, עוזב גבעולים שלמים, ואז הליבה מלמטה עם קאטר מלון כדור ליצור חלל עמוק 2 1/2 אינץ'. לשפשף אגסים בכל רחבי עם מיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא יין, סוכר, שעועית וניל, גרידה לרתיחה בסיר כבד 6 ליטר רחב (לפחות 12 אינץ ' קוטר) על חום מתון, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אגסים, מסדרים אותם בצדדים בשכבה 1, יחד עם כל מיץ לימון מקערה (אגסים לא יכוסו על ידי נוזל), ולאחר מכן להפחית את החום נמוך אגסים poach, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד רק מכרז, 15 עד 20 דקות. בזהירות להעביר אגסים עם כפית מחוררת לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ', אגסים עומדים זקוף ו הזמנת נוזל בסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
כאשר אגסים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, למלא חללים עם רסק חבושים ולעמוד אגסים זקופים בצלחת שוב.
מרכיבים שתצטרך
5
מרתיחים נוזל בסיר מעל חום גבוה עד סירופי ומופחתים כ 3/4 כוס, 10 עד 15 דקות.
6
שופכים סירופ על אגסים וקריר, צולים מדי פעם בסירופ. צ ' יל, מכוסה, צולה מדי פעם בסירופ, עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
7
טפטוף כל אגס בקלילות עם סירופ להחליק גלימת פרמזן על גזע.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים עם שבבי גבינה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
אגסים יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך