אגסים צלויים חמישה תבלינים עם זרעי שומשום
גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, אגס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אסייתי ספייס שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו אננס-ג'ינג'ר זרעי שומשום שחור ולבן, זרעי בקר ושומשום צלויים במחבת, ו גזר קלוי בדבש עם שומשום.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. משמנים זכוכית 11 על ידי 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית עם קצת חמאה.
מברשת אגסים בכל רחבי עם מיץ לימון ולשים, לחתוך צדדים למטה, בתבנית אפייה.
יוצקים מים סביב אגסים ומפזרים את החמאה שנותרה בצלחת.
מפזרים אגסים עם סוכר ואבקת חמישה תבלינים.
אופים, חשוף, באמצע התנור, צחצוח לעתים קרובות עם מיצי פאן, עד אגסים רכים וזהב חום, 15 עד 20 דקות.
מגישים אגסים חמים, טפטף עם כמה מיצי פאן זרועים זרעי שומשום.
כל מנה מכילה כ 66 קלוריות ו 3 גרם שומן.