קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה

אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה
אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אגסים מקורמלים עם גלידת דולצ'ה דה לצ' ה, עוגת וופל דולצ'ה דה לצ' ה רוסית וסיר מיידי דולצ'ה דה לצ' ה, ו מילקשייק דולצ'ה דה לצ' ה (מלטאדה דה ארקיפה או דולצ'ה דה לצ' ה).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להכיל 8 חצאי אגסים
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
במחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להחזיק את חצאי האגסים, מוסיפים את החמאה והמולסה ומתחילים" להמיס " אותה על אש נמוכה. בינתיים שמים את האגסים על משטח ישר, מקלפים וחצי אותם לאורכם. השתמש בכף קטנה כדי לגרוף את החלק המרכזי של כל חצי המכיל את הזרעים והבשר הקשוח והסיבי.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים את האגסים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
כשהחמאה והמולסה נמסים, מוסיפים את האגסים ומבשלים 2 דקות ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים לתבנית כ -1 כוס סיידר ומאפשרים לאגסים להתבשל עד שהם מתחילים להיות רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף עוד סיידר לפי הצורך כדי למנוע את שריפתם. זמני הבישול ישתנו במקצת בהתאם לגודל האגסים ובשלותם. אגסים קטנים יותר או בשלים יותר יתבשלו מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים את הסוכר והחלב לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מקציפים כדי להמיס את הסוכר ולאחר מכן מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה על ידי לפחות חצי, על 1 שעה. התערובת צריכה להיות עבה מעט קרמל בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
כף מעט מהדולצ 'ה דה לצ' ה על כל צלחת ומעליו את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מפזרים מלח ומקשטים בשוקולד מגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
בסיר בינוני עם תחתית כבדה מוסיפים את החלב והסוכר. מערבבים היטב לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
מניחים את המחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות תוך ערבוב מדי פעם. החלב והסוכר יהפכו ל" דקים "ואז בסופו של דבר "יבשלו' שוב יחד ויהפכו לצבע חום בהיר. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מזהיב. כל התהליך הזה לוקח בערך 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מעבירים לקערה או לצנצנת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)