קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה

אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה
אגסים קלויים בכיריים עם דולצ'ה דה לצ' ה היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 386 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב, מלח, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אגסים מקורמלים עם גלידת דולצ'ה דה לצ' ה, עוגת וופל דולצ'ה דה לצ' ה רוסית וסיר מיידי דולצ'ה דה לצ' ה, ו מילקשייק דולצ'ה דה לצ' ה (מלטאדה דה ארקיפה או דולצ'ה דה לצ' ה).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להכיל 8 חצאי אגסים
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
במחבת ברזל יצוק גדולה מספיק כדי להחזיק את חצאי האגסים, מוסיפים את החמאה והמולסה ומתחילים" להמיס " אותה על אש נמוכה. בינתיים שמים את האגסים על משטח ישר, מקלפים וחצי אותם לאורכם. השתמש בכף קטנה כדי לגרוף את החלק המרכזי של כל חצי המכיל את הזרעים והבשר הקשוח והסיבי.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את האגסים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
כשהחמאה והמולסה נמסים, מוסיפים את האגסים ומבשלים 2 דקות ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים לתבנית כ -1 כוס סיידר ומאפשרים לאגסים להתבשל עד שהם מתחילים להיות רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף עוד סיידר לפי הצורך כדי למנוע את שריפתם. זמני הבישול ישתנו במקצת בהתאם לגודל האגסים ובשלותם. אגסים קטנים יותר או בשלים יותר יתבשלו מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
מוסיפים את הסוכר והחלב לסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מקציפים כדי להמיס את הסוכר ולאחר מכן מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה על ידי לפחות חצי, על 1 שעה. התערובת צריכה להיות עבה מעט קרמל בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
כף מעט מהדולצ 'ה דה לצ' ה על כל צלחת ומעליו את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מפזרים מלח ומקשטים בשוקולד מגורר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
11
בסיר בינוני עם תחתית כבדה מוסיפים את החלב והסוכר. מערבבים היטב לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מניחים את המחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות תוך ערבוב מדי פעם. החלב והסוכר יהפכו ל" דקים "ואז בסופו של דבר "יבשלו' שוב יחד ויהפכו לצבע חום בהיר. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מזהיב. כל התהליך הזה לוקח בערך 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מעבירים לקערה או לצנצנת להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך