אגרול אפוי
אגרול אפוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 14 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סלרי, חומץ אורז, עטיפות אגרול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אגרול אפוי, אגרול Tex-Mex אפוי, ו אגרול אפוי.
הוראות
שלב סלרי וגזר במעבד מזון, ודופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מערבבים תערובת סלרי וכרוב בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות; ניקוז.
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, 1/2 כפית ג ' ינג ' ר ושום; מטגנים 2 דקות.
הוסף טורקיה; לבשל 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת כרוב, 1 1/2 כפות רוטב סויה, ופלפל. כיסוי וצינה 15 דקות.
מניחים עטיפת אגרול 1 בכל פעם על משטח עבודה עם פינה 1 מצביע לכיוונך (עטיפה צריכה להיראות כמו יהלום). לקצץ 1 אינץ ' את פינות ימין ושמאל של עטיפה. כף 3 כפות טורקיה מילוי לתוך מרכז עטיפה. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפת אגרול מעל מילוי. מקפלים בפינות לקצץ. לחלח את הפינה העליונה של עטיפה עם ביצה לבן; להפשיל ג ' לי רול אופנה. חזור על ההליך עם עטיפות שנותרו, מילוי טורקיה, ביצה לבן.
גלילי ביצים מעילים קלות עם ספריי בישול, ומניחים, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 18 דקות או עד חום זהוב.
כדי להכין רוטב, לשלב 3/4 כוס רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, ו 1 כף זנגביל; לשרת עם אגרולים.
מקשטים עם בצל ירוק, אם תרצה.