אגרול אפרסקים מהיר וקל עם רוטב פטל
אם יש לך עטיפות אגרול, שמן canolan, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו טוסט ריקוטה מוקצף עם אפרסק מהיר-ריבת פטל, חבילות אפרסק מהיר וקל, ו גלילי שמרים קלים מהירים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב את מילוי עוגת אפרסק, קינמון, allspice, ציפורן, ג ' ינג ' ר, אגוז מוסקט, תבלין פשטידת דלעת, ומלח.
מורחים צד אחד של כל עטיפת אגרול עם כ 1 כף גבינת שמנת. גבינת שמנת למעלה עם 1 כף של תערובת מילוי העוגה. מקפלים את העטיפות על התערובת. להרטיב את הקצוות עם כמות קטנה של מים, ולאטום.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. זרוק את האגרול כמה בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים עד חום זהוב.
בקערה, לערבב את ריבת פטל, דבש, ומים הנותרים.
להוסיף עוד מים לפי הצורך כדי לקבל סירופ כמו מרקם.
מגישים את האגרול החם מעל גלידה, למעלה עם תערובת ריבת פטל, ומפזרים סוכר ' ממתקים.