אגרולים כרובית עם רוטב חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מתאבן זה יש 519 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, סירופ מייפל, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אגרולים של אמא עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו אגרולים עוף מתובל עם רוטב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי:.
2
מחממים שמן במחבת.על חום גבוה בינוני, שום מטגן חלפיניו עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף כרובית, סלט כרוב ו לטגן עד נבול, אבל עדיין פריך.שים פלפל ובצל ירוק, לטגן עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים בשלים שלמים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
הסר מהחום ומערבבים קשיו, שמן שומשום, מלח ופלפל. שמור בצד לקרר.מחממים תנור ל 204°. הרכבת ואפייה אגרול:.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קורצים שומשום לבן
קשיו
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים עור אגרול מולך, כך שזה נראה כמו יהלום, עם הנקודה התחתונה כלפיך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים 2 כפות של מילוי מקורר ממש מתחת למרכז.מקפלים את הנקודה התחתונה של היהלום מעל וסביב המילוי. לאחר מכן, לקפל את הפינות שמאלה וימינה מעל מילוי.לסיים על ידי בחוזקה לגלגל את אגרול כמו בוריטו. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים. חזור על כ 15 עורות יותר.לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מניחים את האגרולים שלך בצד התפר למטה על גיליון משומן. השתמש בספריי בישול כדי לצפות את החלק העליון של אגרול קל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים במשך 10 דקות, להפוך צדדים ואופים במשך 8 - 10 דקות נוספות, עד הצדדים הם חום זהוב.לרוטב חמוץ מתוק:.מערבבים את כל החומרים יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט