אגרולים כרובית עם רוטב חמוץ מתוק יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מתאבן זה יש 519 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, סירופ מייפל, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אגרולים של אמא עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב חמוץ מתוק (לטבילה אגרול ועוד), ו אגרולים עוף מתובל עם רוטב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מילוי:.
2
מחממים שמן במחבת.על חום גבוה בינוני, שום מטגן חלפיניו עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף כרובית, סלט כרוב ו לטגן עד נבול, אבל עדיין פריך.שים פלפל ובצל ירוק, לטגן עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים בשלים שלמים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
4
הסר מהחום ומערבבים קשיו, שמן שומשום, מלח ופלפל. שמור בצד לקרר.מחממים תנור ל 204°. הרכבת ואפייה אגרול:.
מניחים 2 כפות של מילוי מקורר ממש מתחת למרכז.מקפלים את הנקודה התחתונה של היהלום מעל וסביב המילוי. לאחר מכן, לקפל את הפינות שמאלה וימינה מעל מילוי.לסיים על ידי בחוזקה לגלגל את אגרול כמו בוריטו. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים. חזור על כ 15 עורות יותר.לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.