אגרול ראובן עוטף
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים סיניים, אז תן רול ביצה ראובן עוטף לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו קורנביף, מים בקערה, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רובן ביצה רול עוטפת עם רוטב טבילה, אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), ו רול-אפים של ראובן.
הוראות
מסדרים עטיפות אגרול, מים, כרוב כבוש, קורנביף וגבינת גרוייר בקו הרכבה בחלל עבודה גדול מספיק בכדי להכיל הכל בקלות מבלי להיות צפוף.
קח עטיפה אחת והניח לפניך כשפינה אחת מכוונת אליך. טובלים אצבעות במים ומשתמשים בהן כדי להרטיב את צד העטיפה כלפי מעלה.
הניחו כמויות קטנות ואחידות של כרוב כבוש, קורנביף וגבינת גרוייר, בהתאמה, על שליש העטיפה הקרובה אליכם. קפלו את הפינה שמולכם מעל המילויים וגלגלו מעט כדי להקיף את המילוי בעטיפה. מקפלים את הצדדים כדי לסגור את סתימות לחלוטין, מתגלגל לאטום לחלוטין. שים לחמניות שהושלמו על מגש. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל החומרים. מקררים לחמניות עד לחימום השמן.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מטגנים לחמניות ביצה צוננות בשמן חם בקבוצות עד להזהבה, כ -5 דקות לכל אצווה.