קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגרול ראובן עוטף

אגרול ראובן עוטף
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים סיניים, אז תן רול ביצה ראובן עוטף לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו קורנביף, מים בקערה, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רובן ביצה רול עוטפת עם רוטב טבילה, אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), ו רול-אפים של ראובן.

הוראות

1
מסדרים עטיפות אגרול, מים, כרוב כבוש, קורנביף וגבינת גרוייר בקו הרכבה בחלל עבודה גדול מספיק בכדי להכיל הכל בקלות מבלי להיות צפוף.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
GruyereGruyere
בשר משומרבשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
קח עטיפה אחת והניח לפניך כשפינה אחת מכוונת אליך. טובלים אצבעות במים ומשתמשים בהן כדי להרטיב את צד העטיפה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
הניחו כמויות קטנות ואחידות של כרוב כבוש, קורנביף וגבינת גרוייר, בהתאמה, על שליש העטיפה הקרובה אליכם. קפלו את הפינה שמולכם מעל המילויים וגלגלו מעט כדי להקיף את המילוי בעטיפה. מקפלים את הצדדים כדי לסגור את סתימות לחלוטין, מתגלגל לאטום לחלוטין. שים לחמניות שהושלמו על מגש. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל החומרים. מקררים לחמניות עד לחימום השמן.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
בשר משומרבשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מטגנים לחמניות ביצה צוננות בשמן חם בקבוצות עד להזהבה, כ -5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'