אגרול שרימפס
המתכון שרימפס אגרול מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, תערובת קולסלאו שנרכשה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו שרימפס, ביצה ושמיר סמורברוק, גלילי שרימפס, ו אגרול שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב עמילן תירס, חמש אבקת תבלינים ורוטב סויה; להתמזג היטב. תניח בצד.
במחבת גדולה או ווק, חום 1 כף שמן מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תערובת סלט כרוב, נבטי שעועית, בצל ו gingerroot; לבשל ומערבבים 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים שרימפס ותערובת קורנפלור; מבשלים ומערבבים 1 עד 2 דקות או עד שהתערובת מצופה היטב.
הסר מחבת; מגניב לטמפרטורת החדר.
בטיגון עמוק או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום (3 עד 4 אינץ') כדי 177°.
בינתיים, במקום 1 אגרול העור על משטח עבודה עם 1 פינה פונה אליך. (מכסים את העור שנותר עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.)
מניחים 1/4 תערובת סלט כרוב כוס מעט מתחת למרכז של עור אגרול. מקפלים פינה של עור אגרול הקרוב ביותר למילוי מעל מילוי, תוחב נקודת מתחת. מקפלים פנימה חפיפה פינות ימין ושמאל.
מברשת הנותרים בפינה עם ביצה; בעדינות לגלגל אגרול לכיוון הפינה הנותרים ולחץ לאטום. (כיסוי מלא אגרול עם מגבת נייר לחה כדי למנוע התייבשות.) חזור עם שאריות קליפות אגרול ותערובת סלט כרוב.
מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, בשמן 4 עד 6 דקות. פונה פעם אחת, עד חום זהוב.
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.