קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות10
מגזין

אגרולים עם בקר

אגרולים עם בקר
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל סיני. נסו להכין אגרולים עם בקר בבית. מתכון ללא מוצרי חלב זה מספיק ל-16 מנות . מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . מתכון זה מ-Allrecipes דורש רוטב סויה, שום, פלפל טחון ובשר בקר טחון. כמה אנשים מאוד אהבו את המתכון הזה. 210 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 70% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: אגרולים פיליפיניים , אגרולים מונטה קריסטו , אגרולים עם שרימפס וסרטן .

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, טגנו את הבשר, לאחר מכן ערבבו פנימה בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל, 2 כפות שרי וג'ינג'ר. המשיכו לטגן רק עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מעבירים את התערובת לקערה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
באותה מחבת, מטגנים את הכרוב עם מים, כף שמן, סוכר, יתרת רוטב הסויה, שרי, מלח ופלפל. ממשיכים לטגן עד שהכרוב פריך-רך, כ-5 דקות. מחזירים את תערובת הבשר למחבת ומערבבים יחד עם הכרוב על אש נמוכה עד לחימום מלא.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
הסירו מהאש.
5
יוצקים שמן למחבת עמוקה ומחממים ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). ממלאים כל עטיפה של אגרול בכ-1/4 כוס מלית ומגלגלים לפי הוראות היצרן. מטגנים בשמן שחומם מראש עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
סננו על מגבות נייר והגישו חם.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים