אגרולים עם בקר
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל סיני. נסו להכין אגרולים עם בקר בבית. מתכון ללא מוצרי חלב זה מספיק ל-16 מנות . מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . מתכון זה מ-Allrecipes דורש רוטב סויה, שום, פלפל טחון ובשר בקר טחון. כמה אנשים מאוד אהבו את המתכון הזה. 210 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 70% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: אגרולים פיליפיניים , אגרולים מונטה קריסטו , אגרולים עם שרימפס וסרטן .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, טגנו את הבשר, לאחר מכן ערבבו פנימה בצל, שום, 2 כפות רוטב סויה, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל, 2 כפות שרי וג'ינג'ר. המשיכו לטגן רק עד שהבצל רך.
מעבירים את התערובת לקערה ומניחים בצד.
באותה מחבת, מטגנים את הכרוב עם מים, כף שמן, סוכר, יתרת רוטב הסויה, שרי, מלח ופלפל. ממשיכים לטגן עד שהכרוב פריך-רך, כ-5 דקות. מחזירים את תערובת הבשר למחבת ומערבבים יחד עם הכרוב על אש נמוכה עד לחימום מלא.
יוצקים שמן למחבת עמוקה ומחממים ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). ממלאים כל עטיפה של אגרול בכ-1/4 כוס מלית ומגלגלים לפי הוראות היצרן. מטגנים בשמן שחומם מראש עד להזהבה.
סננו על מגבות נייר והגישו חם.