אגרולים של ביף אנד שעועית
Beef 'n' Bean Egg Rolls עשוי להיות בדיוק ה-hor d'oeuvre שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 51 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 305 קלוריות . אם יש לכם גבינת צ'דר, שעועית מחודשת, עטיפות וונטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 27% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו אגרולים פיליפיניים , מונטה כריסטו אגרולים , וגלילי שרימפס וסרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שעועית, גבינה, קטשופ, אבקת צ'ילי וכמון.
מקם עטיפה של וונטון עם נקודה אחת כלפיך.
מניחים 1 כף תערובת בשר במרכז. מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי; מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי.
גלגלו לכיוון הנקודה הנותרת. להרטיב את הפינה העליונה במים; לחץ כדי לאטום. (שמור את שאר העטיפות מכוסות במגבת נייר לחה עד מוכנה לשימוש.) חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמלית.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים אגרולים, כמה בכל פעם, במשך 2 דקות או עד להזהבה.