אגרולים של פאי אפרסק מהיר וקל עם רוטב פטל
גלילות פאי אפרסק מהירות ופשוטות עם רוטב פטל הוא ארוחה קלה שמגישה 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 62 גרם שומן , ובסך הכל 1023 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 26 מעריצים. גשו לסופר וקנו דבש, שמן קנולן, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טוסט ריקוטה מוקצף עם ריבת אפרסק-פטל מהירה , פאי פטל אפרסק ופאי אפרסק ופטל .
הוראות
מערבבים בקערה גדולה את מלית פאי האפרסקים, קינמון, פלפל אנגלי, ציפורן, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, תבלין פאי דלעת ומלח.
מורחים צד אחד של כל עטיפת אגרול בכ-1 כף גבינת שמנת. מעל גבינת השמנת 1 כף מתערובת מילוי הפאי. מקפלים את העטיפות על התערובת. הרטיבו את הקצוות בכמות קטנה של מים, ואטמו.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. זרוק את האגרולים כמה בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים עד להזהבה.
מערבבים בקערה את ריבת הפטל, הדבש ושאר המים.
מוסיפים עוד מים לפי הצורך כדי לקבל מרקם כמו סירופ.
מגישים את האגרולים החמים על גלידה, מעליהם את תערובת ריבת הפטל, ומפזרים סוכר קונדיטורים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.