אדובו עוף קלף
עוף Adobo בקלף הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. לכו לחנות ותרימו רגלי עוף, צ'יילס דה ארבול, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook, עוף אפוי בקלף עם ארוגולה, מרווה ורוזמרין, ו ג'ינג'ר בצל ירוק חזה עוף אפוי קלף (מתכונים דומים).
הוראות
שסף את גואחילו צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מחממים מחבת ברזל יצוק יבש (לא לא מקל) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות (עם guajillos נפתח שטוח), מסתובב ולוחץ עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מעבירים לקערה ומשרים במים רותחים עד שהתרככו, כ -15 דקות.
מסננים צ ' ילי, ואז purée בבלנדר עם 1 כף מלח ים ושאר החומרים למעט עוף ומלח ים שנותר עד adobo הוא חלק מאוד, על 1 דקה.
מפזרים עוף עם הנותרים 3/4 כפית מלח ים.
מניחים רגל עוף 1 במרכז גיליון נייר קלף (כ 20 על 15 אינץ') ומכסים עם 1/3 כוס אדובו. לאסוף קלף סביב עוף ולקשור בחוזקה עם חוט מטבח. חזור עם עוף הנותרים אדובו.
מסדרים חבילות ב 2 מדפים ספינת ו / או מוסיף סיר פסטה. הגדר מדפים קיטור (על גבי אחד את השני) על מים רותחים בסיר פסטה (השתמש 2 סירים אם אתה לא יכול שכבת המדפים שלך) וקיטור, מכוסה היטב, עד עוף הוא מאוד רך ומתחיל ליפול מהעצם, 1 3/4 עד 2 שעות. (לחדש את המים לפי הצורך.)
בזהירות להעביר כל חבילה לקערה רדודה.
הסר את חוט המטבח להחליק לאט קלף החוצה מתחת עוף מרק. מתבלים במלח.
ניתן להרכיב חבילות קלף ולהתקרר עד 1 יום לפני האידוי.