המתכון האדום צ'ילה גרוס עוף לטאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 14. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ יין, רוטב עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר חרס מגורר עוף צ'ילה טאקו קולורדו, טאקו עוף מגורר, ו טאקו עוף מגורר (מתכונים דומים).
להוסיף 1 שום שן; לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים בתערובת עגבניות. מבשלים 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים מיץ ליים ו 1/2 כפית סוכר. מערבבים בעוף; מבשלים על אש בינונית-נמוכה כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלי
4
בינתיים, טורטיות חום כפי שהורה על החבילה. כפית על 1/3-תערובת עוף כוס במרכז כל טורטייה חמה. מקפלים כל טאקו לשניים על מילוי.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Campo Viejo Cava Brut rosé עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.