אדום צ'ילה גרוס עוף לטאקו
המתכון האדום צ'ילה גרוס עוף לטאקו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 14. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ יין, רוטב עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר חרס מגורר עוף צ'ילה טאקו קולורדו, טאקו עוף מגורר, ו טאקו עוף מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, במקום צ ' ילה, רוטב אדובו, בצל, 2 שיני שום, מרק, עגבניות, רוטב עגבניות, חומץ, גרגרי מרק עוף, 1/2 כפית סוכר אורגנו. כיסוי; להתמזג עד חלקה.
בסיר 3 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 שום שן; לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים בתערובת עגבניות. מבשלים 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים מיץ ליים ו 1/2 כפית סוכר. מערבבים בעוף; מבשלים על אש בינונית-נמוכה כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתעבה.
בינתיים, טורטיות חום כפי שהורה על החבילה. כפית על 1/3-תערובת עוף כוס במרכז כל טורטייה חמה. מקפלים כל טאקו לשניים על מילוי.