אדום צ'ילה שפשף תפוחי אדמה מתוקים עם ויניגרט בצל ירוק
אדום צ'ילה שפשף בטטות עם ויניגרט בצל ירוק נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרינדה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן קנולה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'ילה-שפשף Sirloin ו ירוק צ'ילה נאצ' וס, שעועית ירוקה עם ויניגרט בצל מתוק, ו תפוחי אדמה מתוקים תפוחי אדמה מטוגנים עם ויניגרט בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
1
מערבבים את החומץ, מים, בצל, כוסברה, דבש, מלח ופלפל, לפי הטעם, בבלנדר עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברה
חומץ
דבש
בצל
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
1
לטאטא יחד את אבקת צ ' ילי, קינמון, כמון, סוכר, מלח ופלפל, לטעום, בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת צ ' ילי
קינמון
כמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים את הגריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברשת את פרוסות תפוחי האדמה עם שמן משני הצדדים ואת העונה עם spice לשפשף בצד אחד. שיפוד 2 פרוסות של תפוחי אדמה על שיפודים 2 (כך תפוחי האדמה שכב שטוח) ומניח על הגריל, לשפשף בצד למטה ומבשלים עד חום זהוב קרום נוצר, 2 עד 3 דקות. סובבו את השיפודים והמשיכו לצלות עד שהצד השני יהיה חום זהוב ותפוחי האדמה רק מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות יותר.