קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות95
מגזין

אווז צלוי לחג המולד של גורדון

אווז צלוי לחג המולד של גורדון
אווז צלוי חג המולד של גורדון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2494 קלוריות, 107 גרם של חלבון ו227 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש עלי טימין, לימונים, לימונים, גבעולי פטרוזיליה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. מתכונים דומים: אווז צלוי לחג המולד, האווז של חג המולד., ו אווז חג המולד עם זיגוג כתום.

הוראות

1
לחשב את זמן הבישול: לבשל עבור 10 דקות ב 240c/מאוורר 220c/גז 9, ולאחר מכן להפחית ל 190c/מאוורר 170c / גז 5 ומבשלים 20 דקות לכל ק "ג עבור בינוני נדיר, 32 דקות לכל ק" ג יותר עשוי היטב, בתוספת 30 דקות מנוחה.
2
אם האווז מוכן-קשקש, ואז לשחרר את החוט ולמשוך את הרגליים והכנפיים קצת זה עוזר הציפור לבשל טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
בדוק את החלק הפנימי של הציפור ולהסיר כל giblets או כריות של שומן. באמצעות קצה של סכין חדה, להבקיע קלות את השד ואת הרגל העור בתוך צלב. זה עוזר לשומן לרדת מהר יותר במהלך הקלייה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מגררים את ההתלהבות מ 4 לימונים ו 3 לימונים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
מערבבים עם 2 כפית מלח ים משובח, 1 כפית אבקת חמישה תבלינים סינית ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6
מתבלים את חלל האווז בנדיבות עם מלח, ואז לשפשף את ההדר לערבב היטב לתוך העור ומפזרים כמה בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
דחוף את הפרי המצונן וקומץ קטן של פטרוזיליה, טימין וזרעי מרווה בתוך הציפור ומניח בצד לפחות 15 דקות. ניתן לעשות עד יום קדימה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אם אתה רוצה לתת את הציפור עור זהוב נחמד, חום במחבת גדולה (או פח קלייה כבד מבוסס), באמצעות כמה שמן זית כפות. מחזיק את הציפור על ידי הרגליים (ייתכן שתרצה להשתמש בכפפת תנור), לחץ אותו על השדיים לחום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
10
לאחר השחמה, למקם את הציפור בדיל הצלייה.
11
טפטוף עם 3 כפות דבש ברור ומפזרים 1 כפות טימין עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דבש צלולדבש צלול
12
צלי במשך הזמן המחושב, הפיכת החום למטה לאחר 10 דקות כדי 190C / מאוורר 170c / גז
13
מכסים את האווז בנייר כסף אם הוא מתחיל להשחים יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
כל 30 דקות בערך, להשרות את הציפור עם מיצי פאן, ואז לשפוך את השומן דרך מסננת לתוך קערה גדולה חסינת חום. אתה תהיה בסופו של דבר עם לפחות ליטר של שומן עסיסי שמור את זה לתפוחי האדמה וירקות אחרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
בסוף זמן הבישול, לעזוב לנוח לפחות 30 דקות, מכוסה בחופשיות בנייר כסף. הציפור לא תתקרר, אבל תהיה לחה והרבה יותר קל לגלף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®