אווז צלוי מתובל
אווז צלוי מתובל יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 2110 קלוריות, 93 גרם חלבון, ו 191 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם מים, סלרי, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 91%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים, אווז חג המולד צלוי, ו אווז צלוי עם מלית.
הוראות
בסיר גדול שלבו 2 כוסות מים, 2/3 כוס רוטב סויה, סלרי, בצל וסוכר. מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר עד שהירקות רכים.
מסירים מהאש; אפשר להתקרר.
יוצקים את המרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
להוסיף אווז; חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות, הופכים מספר פעמים.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מפזרים חלל אווז עם מלח ופלפל.
מניחים על רשת בתבנית צלייה רדודה.
שלב את הקינמון, אבקת השום והאניס; משפשפים מעל אווז.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 30 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את החומץ, הדבש ושאר המים ורוטב הסויה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, עד שהם מופחתים בכמחצית.
הדביקו אווז עם חלק מתערובת הדבש.
אופים, לא מכוסים, 30 דקות יותר. מכסים ואופים במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 שעות, מתבשל מדי פעם עם תערובת הדבש שנותרה. מכסים ומניחים לעמוד 15-20 דקות לפני הגילוף.
לרוטב, מסננים מיצי מחבת לכוס מדידה גדולה; שומן רזה. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.