אווז צלוי עם עור פריך
אווז צלוי עם עור פריך הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 144 גרם חלבון 305 גרם של שומן, וסך הכל 3294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך אווז, מלח ופלפל, טבסקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו אווז צלוי סופר פריך, חרדל פריך ותפוחי אדמה אדומים קלויים, ו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
החל בקצה הצוואר, לעבוד את האצבעות מתחת לעור האווז, גזירת כל סיבים וגידים עם מספריים מטבח; עבודה האצבעות שלך רחוק למטה על הירכיים ככל האפשר. באמצעות סכין חדה, לחתוך באמצע מפרקי הכנף והרגל כדי לעזור לציפור לבשל באופן שווה. בנדיבות העונה אווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
שים את האווז על מתלה במחבת קלייה כבדה, עם שדיים למעלה.
מוסיפים את הצוואר, קורקבן, לב ו -4 כוסות מים למחבת. מכסים את האווז בנייר כסף ואטמו את נייר הכסף מסביב לקצה המחבת. מביאים את המים לרתיחה. להפחית את החום נמוך קיטור במשך 45 דקות.
מעבירים את המתלה עם האווז לתבנית אפייה עטופה ומקררים בין לילה, עד שהעור יבש מאוד, כמו קלף. מסננים את מיצי המחבת ומקררים. להביא את האווז לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
בקערה, מערבבים את הדבש עם טבסקו ואת כוס המים 1/4 הנותרים. להחזיר את המתלה למחבת ולצלות את האווז במשך 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת טבסקו. בזהירות להפוך את הצד השד אווז למטה. צולים במשך כ -30 דקות יותר, צולים מדי פעם. האווז נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית רושם 17
כבה את התנור ותן לו להתקרר עד 16
להעביר את האווז לצלחת חסינת חום, חזה למעלה. החזר את האווז לתנור ותן לו לנוח 20 דקות.
יוצקים את השומן במחבת הצלייה. לגרד את השומן המוצק ממיצי המחבת המקוררים ולשמור למקרר לשימוש נוסף.
מוסיפים את המיצים למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית.
יוצקים את המיצים לסיר קטן. מערבבים את תרחיף עמילן תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומוסיפים אותו לסירת רוטב. תחרוט את האווז ותעביר את הג ' וס ליד השולחן.