קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

אווז צלוי עם עור פריך

אווז צלוי עם עור פריך
אווז צלוי עם עור פריך הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 144 גרם חלבון 305 גרם של שומן, וסך הכל 3294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך אווז, מלח ופלפל, טבסקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו אווז צלוי סופר פריך, חרדל פריך ותפוחי אדמה אדומים קלויים, ו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בינתיים, להפוך את JUS
2
החל בקצה הצוואר, לעבוד את האצבעות מתחת לעור האווז, גזירת כל סיבים וגידים עם מספריים מטבח; עבודה האצבעות שלך רחוק למטה על הירכיים ככל האפשר. באמצעות סכין חדה, לחתוך באמצע מפרקי הכנף והרגל כדי לעזור לציפור לבשל באופן שווה. בנדיבות העונה אווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בינתיים, להפוך את JUS
4
שים את האווז על מתלה במחבת קלייה כבדה, עם שדיים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את הצוואר, קורקבן, לב ו -4 כוסות מים למחבת. מכסים את האווז בנייר כסף ואטמו את נייר הכסף מסביב לקצה המחבת. מביאים את המים לרתיחה. להפחית את החום נמוך קיטור במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ולתת להתקרר.
7
מעבירים את המתלה עם האווז לתבנית אפייה עטופה ומקררים בין לילה, עד שהעור יבש מאוד, כמו קלף. מסננים את מיצי המחבת ומקררים. להביא את האווז לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בינתיים, להפוך את JUS
9
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בקערה, מערבבים את הדבש עם טבסקו ואת כוס המים 1/4 הנותרים. להחזיר את המתלה למחבת ולצלות את האווז במשך 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת טבסקו. בזהירות להפוך את הצד השד אווז למטה. צולים במשך כ -30 דקות יותר, צולים מדי פעם. האווז נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית רושם 17
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
אווז שלםאווז שלם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כבה את התנור ותן לו להתקרר עד 16
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להעביר את האווז לצלחת חסינת חום, חזה למעלה. החזר את האווז לתנור ותן לו לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בינתיים, להפוך את JUS
14
יוצקים את השומן במחבת הצלייה. לגרד את השומן המוצק ממיצי המחבת המקוררים ולשמור למקרר לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
15
מוסיפים את המיצים למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
יוצקים את המיצים לסיר קטן. מערבבים את תרחיף עמילן תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומוסיפים אותו לסירת רוטב. תחרוט את האווז ותעביר את הג ' וס ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה