קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

אווז צלוי עם שזיף מלית ורוטב

אווז צלוי עם שזיף מלית ורוטב
אווז בגריל עם שזיף מלית ורוטב דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 2247 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 199 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, מרז'ורם, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קצפת ממותק קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום, אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, ו אווז צלוי עם מילוי.

הוראות

1
לשטוף אווז ולייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2
הסר עודף שומן.
3
מפזרים מלח ומרז ' ורם בפנים ובחוץ. עור דקירה בכל מקום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מקום אווז, חזה למעלה, במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים מחבת במרכז באח בישול.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף 2 כוסות מים למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
גריל 2 1/2 עד 3 שעות או עד מכרז וטמפרטורה (נמדד באופן פנימי) מגיע 180 מעלות F. כדי אווז פריך, להגדיל את טמפרטורת הגריל לגבוה במשך 15 עד 30 דקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הסר אווז מגריל. שמור שומן לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
בואו אווז לעמוד במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
1
מניחים שזיפים מיובשים ו 1/4 כוס יין לבן בקערה גדולה. להשרות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים תפוחים, לחם שיפון מגורר, צימוקים, מיץ ליים, סוכר, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
לחם שיפוןלחם שיפון
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים היטב.
4
מקום במחבת רדיד 8x4x2 אינץ כבד מד. מכסים בנייר כסף כבד וגריל בעקיפין על אש בינונית במשך כ 40 דקות. למילוי מצנן, גריל חשוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי להפוך את הרוטב: בסיר, לערבב שנותר 3/4 כוס יין, 1/2 כוס מים, 3 כפות שמורות שומן אווז ו 3 כפות מלית. לחץ על המילוי כדי לפזר, ולהשתמש כמו עיבוי עבור רוטב. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב כל הזמן. מסננים רוטב ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שומן אווזשומן אווז
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף