אווז צלוי עם שזיף מלית ורוטב
אווז בגריל עם שזיף מלית ורוטב דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 2247 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 199 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, מרז'ורם, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קצפת ממותק קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: אווז צלוי עם מילוי שזיף מיובש ורוטב יין אדום, אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, ו אווז צלוי עם מילוי.
הוראות
מפזרים מלח ומרז ' ורם בפנים ובחוץ. עור דקירה בכל מקום עם מזלג.
מקום אווז, חזה למעלה, במחבת צלייה.
מניחים מחבת במרכז באח בישול.
הוסף 2 כוסות מים למחבת צלייה.
גריל 2 1/2 עד 3 שעות או עד מכרז וטמפרטורה (נמדד באופן פנימי) מגיע 180 מעלות F. כדי אווז פריך, להגדיל את טמפרטורת הגריל לגבוה במשך 15 עד 30 דקות האחרונות.
הסר אווז מגריל. שמור שומן לרוטב.
בואו אווז לעמוד במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מניחים שזיפים מיובשים ו 1/4 כוס יין לבן בקערה גדולה. להשרות במשך 5 דקות.
מוסיפים תפוחים, לחם שיפון מגורר, צימוקים, מיץ ליים, סוכר, מלח וקינמון.
מקום במחבת רדיד 8x4x2 אינץ כבד מד. מכסים בנייר כסף כבד וגריל בעקיפין על אש בינונית במשך כ 40 דקות. למילוי מצנן, גריל חשוף.
כדי להפוך את הרוטב: בסיר, לערבב שנותר 3/4 כוס יין, 1/2 כוס מים, 3 כפות שמורות שומן אווז ו 3 כפות מלית. לחץ על המילוי כדי לפזר, ולהשתמש כמו עיבוי עבור רוטב. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב כל הזמן. מסננים רוטב ומתבלים במלח.