אווז קנדה צלוי עם רוטב פטריות פורט
אווז צלוי קנדה עם רוטב פטריות פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2051 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 182 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותרימו פלפל, בצלצלים, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אווז צלוי קלאסי עם רוטב סיידר, הודו צלוי עם רוטב פורט, ו צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון.
הוראות
מפזרים חלל אווז עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. חלל דברים רופף עם בצל, פלפל, גבעולי פטרוזיליה. לקשור את הרגליים יחד עם חוט.
מניחים את האווז, חזה למעלה, על המדף של מחבת צלייה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד רשם מדחום 16
בואו לעמוד במשך 10 דקות. ניפטר מהעור, הבצל, הפלפל והפטרוזיליה. שמור 1 כף שומן אווז מחבת צלייה.
חום שמורות שומן אווז במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט ופטריות; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים מרק עוף ונמל; מבשלים 6 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מערבבים את הקמח, חלב, הנותרים 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מבשלים 2 דקות או עד עבה.