אוכמניות חצי פרדי עם מרנג אגוז
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא אוכמניות, מיץ לימון, ביצה לבנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת מרנג אוכמניות, עוגת קצפת אוכמניות ושקדים, ו פאי לימון ובלקברי איטלקי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
הכה ביצה לבן עם קמצוץ של מלח בקערה עמוקה קטנה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהוא מחזיק פסגות רכות. לנצח בסוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך לנצח עד מרנג מחזיק פסגות מבריק נוקשה, 3 עד 5 דקות. מקפלים אגוזי מלך לתוך מרנג, ואז להפיץ לתוך מלבן 9 על ידי 6 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה) על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים מרנג באמצע התנור עד פריך, על 1 שעה. שקופית מרנג (על קלף) על מתלה מגניב לחלוטין. לקלף את הנייר ולשבור מרנג לחתיכות 1/2 אינץ'.
שורה תחתונה של תבניות עם סיבובים של נייר שעווה או קלף.
חותכים רצועות 10 (10 אינץ') של נייר שעווה או קלף (רחב מספיק כדי לכסות צדדים של תבניות) ולסדר, מסתיים חופפים, סביב הקרביים של תבניות. שים תבניות מרופדות בתבנית אפייה (להעברה למקפיא).
Purée blackberries במעבד מזון, ואז כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק זרעים. מחלקים פירה באופן שווה בין 2 קערות. מערבבים 2 כפות סוכר 1 כפית מיץ לימון לתוך 1 קערה (לרוטב) וצינה, מכוסה. מערבבים הנותרים 2 כפיות מיץ לימון לתוך קערה אחרת (עבור semifreddo).
לנצח ביצים עם קמצוץ של מלח ונותר 1/3 כוס סוכר בקערת מתכת עם מערבל כף יד במהירות בינונית גבוהה עד הוכפל נפח, כ 5 דקות. הגדר קערה מעל סיר עם 1 אינץ ' של מים רותחים ולהכות עד התערובת רושמת 71° על מדחום, 6 עד 8 דקות.
הסר קערה מתערובת חום וצינה עד מגניב, על 10 דקות. מקפלים ב purée blackberry (שמורות עבור semifreddo) בעדינות אבל ביסודיות.
Beat שמנת עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות לקפל בעדינות לתוך תערובת אוכמניות, ואז לקפל חתיכות מרנג אגוז. כף לתוך תבניות, החלקה צמרות במידת הצורך, לכסות עם ניילון נצמד. להקפיא semifreddi עד המשרד, לפחות 2 שעות.
כדי לשרת, לטבול כל עובש בקערה של מים חמים 3 שניות, ולאחר מכן לנגב יבש להתהפך על צלחות קינוח מקורר, באמצעות נייר כדי לעזור למשוך כל חצי פרדו מעובש.
הסר נייר ולתת קינוחים לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות כדי לרכך.
* זמין בכמה חנויות כלי בישול וכלי מטבח גשר (800-274-3435 או 212-838-1901).
* מרנג אגוז יכול להתבצע 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* Semifreddi (בתבניות) יכול להיות קפוא עד 3 ימים.