אוכמניות-לימון הפוך עוגה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם ביצה, אוכמניות, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו Blackberry הפוך עוגה, Blackberry הפוך עוגה, ו עוגת אוכמניות הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים 2 כפיות חמאה מומסת בתחתית מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'; מפזרים סוכר חום וקליפת לימון. למעלה עם אוכמניות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
סוכר חום
קליפת לימון
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הכה סוכר מגורען ו 2 כפות חמאה בקערה גדולה במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיף את הביצה וניל; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
7
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת. כפית חמאה על אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
8
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל. שחרר קצוות של עוגה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
סכין
מחבת
9
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת עוגה; הפוך על צלחת.