אוכמניות-מייפל-פקאן לשמר
אוכמניות-מייפל-פקאן לשמר נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-50 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. לכי לחנות וקחי אוכמניות, דומדמניות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אוכמניות ומייפל-פקאן גרנולה Parfaits, מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל, ו מאפינס פקאן מייפל עם זיגוג מייפל (פחמימות נמוכות).
הוראות
אם אתה הולך לשמר את לשמר, להכין צנצנות ומכסים: מקום חמש (4 אונקיות) צנצנות על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
Pulse אוכמניות במעבד מזון כמה פעמים עד קצוץ גס.
מעבירים אוכמניות לסיר בגודל בינוני עם תחתית כבדה.
מוסיפים סירופ מייפל, מיץ לימון, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים חמש דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בסוכר חום ודומדמניות. חזור לרתיחה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה, כ -30 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בפקאנים וקינמון.
מצקת לשמר חם לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות.
כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.