אוכמניות-נקטרינה פריך
גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נקטרינה אוכמניות פריך, אוכמניות-נקטרינה פריך, ו נקטרינה-אוכמניות פריך.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור המילוי: לזרוק את אוכמניות ונקטרינות בקערה גדולה עם גרידת לימון ומיץ.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. מחלקים את המילוי באופן שווה בין 4 (6-אונקיה) ramekins.
שלב את כל החומרים במעבד מזון מלבד המים. דופק עד בשילוב, זה ייקח כ -30 שניות.
מוסיפים את המים, 1 כף בכל פעם, עד התערובת היא גושית אבל מתפוררת.
מעל כל ramekin עם ציפוי. הקפד לפזר באופן רופף ציפוי ולא לארוז אותו. הרעיון הוא להיראות מאוד מתפורר ומטורף.
מניחים את הרמקים על מגש הסדינים ואופים בתנור עד שהמילוי חם ותוסס והציפוי חום ופריך, 20 עד 25 דקות.
להמתיק את המסקרפונה עם הסוכר. על מחבת גיליון קטנה או צלחת, כף מסודר 4 מנות קטנות של מסקרפונה ממותק צמרמורת עד מוכן לשרת.
למעלה כל פריך עם quenelle של mascarpone קר.