אוכמניות-נקטרינה פריך
גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נקטרינה אוכמניות פריך, אוכמניות-נקטרינה פריך, ו נקטרינה-אוכמניות פריך.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור המילוי: לזרוק את אוכמניות ונקטרינות בקערה גדולה עם גרידת לימון ומיץ.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. מחלקים את המילוי באופן שווה בין 4 (6-אונקיה) ramekins.
שלב את כל החומרים במעבד מזון מלבד המים. דופק עד בשילוב, זה ייקח כ -30 שניות.
מוסיפים את המים, 1 כף בכל פעם, עד התערובת היא גושית אבל מתפוררת.
מעל כל ramekin עם ציפוי. הקפד לפזר באופן רופף ציפוי ולא לארוז אותו. הרעיון הוא להיראות מאוד מתפורר ומטורף.
מניחים את הרמקים על מגש הסדינים ואופים בתנור עד שהמילוי חם ותוסס והציפוי חום ופריך, 20 עד 25 דקות.
להמתיק את המסקרפונה עם הסוכר. על מחבת גיליון קטנה או צלחת, כף מסודר 4 מנות קטנות של מסקרפונה ממותק צמרמורת עד מוכן לשרת.
למעלה כל פריך עם quenelle של mascarpone קר.
מרכיבים
1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שקדים פרוסים1פיינט
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
סוכר חום ארוז היטב1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם
אפונה קפואה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה1צביטה
קמצוץ מלח כשר1
Meyer lemon, zested and juiced2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת מסקרפונה2larges
נקטרינות בשלות, מגולפות וחותכות לפרוסות עבות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שיבולת שועל מגולגלת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1מקלות
חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות בגודל אפונה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1גבינת פרמזן מגוררת
מים קרים