קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

אוכמניות-נקטרינה פריך

אוכמניות-נקטרינה פריך
גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: נקטרינה אוכמניות פריך, אוכמניות-נקטרינה פריך, ו נקטרינה-אוכמניות פריך.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
עבור המילוי: לזרוק את אוכמניות ונקטרינות בקערה גדולה עם גרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נקטרינהnameנקטרינהname
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. מחלקים את המילוי באופן שווה בין 4 (6-אונקיה) ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שלב את כל החומרים במעבד מזון מלבד המים. דופק עד בשילוב, זה ייקח כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את המים, 1 כף בכל פעם, עד התערובת היא גושית אבל מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מעל כל ramekin עם ציפוי. הקפד לפזר באופן רופף ציפוי ולא לארוז אותו. הרעיון הוא להיראות מאוד מתפורר ומטורף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את הרמקים על מגש הסדינים ואופים בתנור עד שהמילוי חם ותוסס והציפוי חום ופריך, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
להמתיק את המסקרפונה עם הסוכר. על מחבת גיליון קטנה או צלחת, כף מסודר 4 מנות קטנות של מסקרפונה ממותק צמרמורת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
למעלה כל פריך עם quenelle של mascarpone קר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
7
מגישים את הצ ' יפס חם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס