אוכמניות פירור ברים
אוכמניות פירור ברים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 151 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום זהוב, שקדים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוכמניות פירור ברים, אוכמניות פירור ברים, ו אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. butter bottomof 13x9x2-inch מתכת תבנית אפייה.
לטאטא קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח, וקינמון בקערה גדולה.
הוסף 1 כוס חמאה; לשפשף עם קצות אצבעותמיקס מקלות יחד בגושים קטנים.
להעביר 2 כוסות לקערה בינונית; לערבב בשניות ושמורה לציפוי.
העיתונות הנותרים פירור תערובת אפילובתחתית מחבת מוכן.
אופים זהב crustuntil ופשוט המשרד לגעת, על 22minutes. מגניב 10 דקות.
מערבבים את כל החומרים במדיום.
מורחים באופן שווה על פני קרום במחבת, אזפרינקל שמורות ציפוי מעל.
אופים ברים עד מילוי בועות עבה אטדגיס וציפוי הוא חום זהוב, על 40minutes; מגניב במחבת על מתלה.
לחתוך לאורךהואב 4 רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לתוך 6pieces, ויוצרים 24 ברים.
הברים האלה שמחים ביום שהם אפויים. אם אתה רוצה לקבל יתרון על המתכון, thecrust וציפוי פירור יכול להיעשות שני ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.