קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אוכמניות פירור ברים

אוכמניות פירור ברים
אוכמניות פירור ברים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 151 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום זהוב, שקדים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוכמניות פירור ברים, אוכמניות פירור ברים, ו אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. butter bottomof 13x9x2-inch מתכת תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח, וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף 1 כוס חמאה; לשפשף עם קצות אצבעותמיקס מקלות יחד בגושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
להעביר 2 כוסות לקערה בינונית; לערבב בשניות ושמורה לציפוי.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
העיתונות הנותרים פירור תערובת אפילובתחתית מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים זהב crustuntil ופשוט המשרד לגעת, על 22minutes. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים את כל החומרים במדיום.
2
מורחים באופן שווה על פני קרום במחבת, אזפרינקל שמורות ציפוי מעל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים ברים עד מילוי בועות עבה אטדגיס וציפוי הוא חום זהוב, על 40minutes; מגניב במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לחתוך לאורךהואב 4 רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לתוך 6pieces, ויוצרים 24 ברים.
1
הברים האלה שמחים ביום שהם אפויים. אם אתה רוצה לקבל יתרון על המתכון, thecrust וציפוי פירור יכול להיעשות שני ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.