קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אוכמניות פירור ברים

אוכמניות פירור ברים
אוכמניות פירור ברים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 151 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום זהוב, שקדים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוכמניות פירור ברים, אוכמניות פירור ברים, ו אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. butter bottomof 13x9x2-inch מתכת תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
לטאטא קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח, וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף 1 כוס חמאה; לשפשף עם קצות אצבעותמיקס מקלות יחד בגושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
להעביר 2 כוסות לקערה בינונית; לערבב בשניות ושמורה לציפוי.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
העיתונות הנותרים פירור תערובת אפילובתחתית מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים זהב crustuntil ופשוט המשרד לגעת, על 22minutes. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
מערבבים את כל החומרים במדיום.
2
מורחים באופן שווה על פני קרום במחבת, אזפרינקל שמורות ציפוי מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים ברים עד מילוי בועות עבה אטדגיס וציפוי הוא חום זהוב, על 40minutes; מגניב במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לחתוך לאורךהואב 4 רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לתוך 6pieces, ויוצרים 24 ברים.
1
הברים האלה שמחים ביום שהם אפויים. אם אתה רוצה לקבל יתרון על המתכון, thecrust וציפוי פירור יכול להיעשות שני ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.