אוכמניות קלאפוטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו אוכמניות קלאפוטי. מתכון זה מכין 8 מנות עם 241 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, ביצים, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אוכמניות קלאפוטי, אוכמניות קלאפוטי, ו אפרסק אוכמניות קלפוטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים אוכמניות בתחתית תבנית זכוכית מלבנית קטנה (בערך 8 על 10 אינץ').
בקערה בינונית, סדקו ביצים והקציפו קלות.
מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה וצהובה חיוורת.
מוסיפים חלב ווניל; להקציף לאיחוד.
מוסיפים קמח ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים קורט מלח דק ומקציפים לשילוב.
יוצקים תערובת על פירות יער.
אופים על המדף המרכזי של התנור עד שהקלפוטי תופח והמרכז קופץ לאחור בלחיצה קלה, כ-45 דקות, מסתובב פעם אחת.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני החיתוך. פורסים ל 8 חלקים שווים ומסירים בעדינות מהתבנית בעזרת מרית או שרת עוגה. אבק עם אבקת סוכר ומגישים מיד.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב את קלפוטיס עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "