קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אוליב פריטטה

אוליב פריטטה
אוליב פריטטן נטול גלוטן,, שלם 30 וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו פלפל קלוי, מלח ופלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פריטטה זית רוזמרין אפוי, ארטישוק ופריטטה זית עם גרוייר, ו חציל תינוקות, זית וגבינת עשבי תיבול פריטטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד במחבת קטנה חסינת תנור בגודל 6 עד 8 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוסיפים בצל לשמן החם ומבשלים עד שהוא רך ונימוח אך לא מקורמל - שומרים על הבצל לבן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים פלפלים קלויים וזיתים ומשלבים. מקציפים את הביצים עם חצי וחצי או חלב ומתבלים אותם במלח ופלפל. (לכו בקלות על המלח בגלל הזיתים.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים את הביצים למחבת וממשיכים ליישב אותן לתחתית התבנית כמו חביתה. כשהביצים יציבות בתחתית ומוגדרות, מעבירים את התבנית לתנור למשך כ -10 דקות עד שהחלק העליון מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים ומגישים מהמחבת או הופכים את הפריטטה לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף