קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

אומוריץ

אומוריץ
Omurice יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 471 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך alt, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: Omurice, ו אומוריצ'ה (אורז חביתה יפני).

הוראות

1
מוסיפים את הביצים, השמנת והמלח לקערה ומכים עד שהלבנים והחלמונים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיף את השמן למחבת nonstick 10", ולאחר מכן להוסיף את הבצל, גזר ושום. מטגנים מעל חום בינוני עד שהגזר רך.הגבירו את החום לגובה, הוסיפו את העוף והמשיכו לטגן עד שהתרנגולת תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את האורז למחבת, ולהשתמש במרית כדי לשבור את הגושים ולשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הקטשופ ומטגנים עד שהכל משולב היטב. לטעום את האורז ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.תלש את האורז על צלחת, ואז תחזיר את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת.השתמשו במרית כדי לעורר בעדינות את הגושים כמה פעמים, אבל הפסיקו לערבב ממש לפני שלא נשאר מספיק נוזל כדי להתפשט על פני המחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומורידים את החום בינוני נמוך. הביצים נעשות כשהן כבר לא נוזלות, אבל המשטח העליון עדיין נראה רטוב. אם אתה משתמש במכסה זכוכית, הביצה צריכה להיעשות כאשר הזכוכית חמה למגע.החלק את הביצה מתוך המחבת ועל האורז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מקשטים עם קטשופ ופטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר