קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

אומוריץ

אומוריץ
Omurice יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 471 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך alt, שמן צמחי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: Omurice, ו אומוריצ'ה (אורז חביתה יפני).

הוראות

1
מוסיפים את הביצים, השמנת והמלח לקערה ומכים עד שהלבנים והחלמונים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את השמן למחבת nonstick 10", ולאחר מכן להוסיף את הבצל, גזר ושום. מטגנים מעל חום בינוני עד שהגזר רך.הגבירו את החום לגובה, הוסיפו את העוף והמשיכו לטגן עד שהתרנגולת תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את האורז למחבת, ולהשתמש במרית כדי לשבור את הגושים ולשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הקטשופ ומטגנים עד שהכל משולב היטב. לטעום את האורז ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.תלש את האורז על צלחת, ואז תחזיר את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את תערובת הביצים לתוך המחבת.השתמשו במרית כדי לעורר בעדינות את הגושים כמה פעמים, אבל הפסיקו לערבב ממש לפני שלא נשאר מספיק נוזל כדי להתפשט על פני המחבת. מכסים את המחבת עם מכסה ומורידים את החום בינוני נמוך. הביצים נעשות כשהן כבר לא נוזלות, אבל המשטח העליון עדיין נראה רטוב. אם אתה משתמש במכסה זכוכית, הביצה צריכה להיעשות כאשר הזכוכית חמה למגע.החלק את הביצה מתוך המחבת ועל האורז.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מקשטים עם קטשופ ופטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר