אומצות פטריות הרד סולסברי
אומצות פטריות סולסברי Herbed דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 216 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם בשר טחון רזה במיוחד, שמן סויה, מוצר ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו אומצות פטריות הרד סולסברי, סטייקים סולסברי של השטן עם רוטב פטריות, ו סטייקים סולסברי (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים 1 כוס הפטריות. בקערה בינונית, מערבבים פטריות קצוצות, בשר בקר, פירורי לחם, מוצר ביצה, חלב, טימין ו 1 כף הקטשופ. תערובת צורה לתוך 5 קציצות סגלגלות, 1/2 אינץ ' עבה.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קציצות; לבשל על 5 דקות, מפנה פעם אחת, עד השחמה.
מוסיפים פטריות פרוסות שנותרו, 2 כפות קטשופ ורוטב.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 5 עד 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז הקציצות קורא 160ºF וקציצות כבר לא ורוד במרכז.